Bruschetta met groene pesto

Bruschetta met groene pesto Bruschetta met groene pesto 0 0 5 0

maart 31, 2015

Bruschetta met groene pesto

Extra info over dit recept

  • Voorbereiding: 10 mins
  • Bereiding: 10 mins
  • 10 mins

    10 mins

  • Hoeveelheid: bruschetta recept voor 4 personen

Ingrediënten

4 schuin afgesneden boerenbrood

Olijfolie

1 teen knoflook

Verse groene pesto

Voorbereiding

1Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de teen knoflook, maar snij deze verder niet. Bereid de groene pesto volgens ons recept voor Pesto alla Genovese.

Bereiding

1Smeer de plakken boerenbrood in met de olijfolie. Wat ik zelf erg handig vind, is om de olijfolie op een schaaltje te schenken. Dep de plakken brood welke je voor de bruschettas wil gebruiken in de olijfolie op het schaaltje. Op deze manier is de olijfolie in 1 keer snel en gelijkmatig verdeeld en bovendien krijg je geen vieze vingers.

2Doe de bruschettas daarna 10 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer na 10 minuten of de bruschettas lekker knapperig zijn. Als dat het geval is, wrijf je de knoflook over de bovenlaag. Tot slot smeer je de groene pesto op de bruschettas. Buon appetito!

Gerelateerde recepten

0 Reviews

Alle velden en een star-waardering zijn verplicht om een beoordeling toe te voegen.