Bruschetta met groene pesto
Extra info over dit recept
- Voorbereiding: 10 mins
- Bereiding: 10 mins
- Hoeveelheid: bruschetta recept voor 4 personen
Voorbereiding
1Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de teen knoflook, maar snij deze verder niet. Bereid de groene pesto volgens ons recept voor Pesto alla Genovese.
Bereiding
1Smeer de plakken boerenbrood in met de olijfolie. Wat ik zelf erg handig vind, is om de olijfolie op een schaaltje te schenken. Dep de plakken brood welke je voor de bruschettas wil gebruiken in de olijfolie op het schaaltje. Op deze manier is de olijfolie in 1 keer snel en gelijkmatig verdeeld en bovendien krijg je geen vieze vingers.
2Doe de bruschettas daarna 10 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer na 10 minuten of de bruschettas lekker knapperig zijn. Als dat het geval is, wrijf je de knoflook over de bovenlaag. Tot slot smeer je de groene pesto op de bruschettas. Buon appetito!