Paprikasalade

Paprikasalade Paprikasalade 0 0 5 0

maart 16, 2015

Paprikasalade

Bekijk ook onze andere Italiaanse salade recepten!

Extra info over dit recept

  • Voorbereiding: 45 mins
  • Bereiding: 5 mins
  • 45 mins

    5 mins

  • Hoeveelheid: salade recept voor 2 tot 4 personen

Ingrediënten

2 gele paprika's

2 rode paprika's

2 groene paprika's

1/2 citroen

3 eetlepels olijfolie

Verse peterselie

Zeezout

Verse peper

Voorbereiding

1Verwarm de oven voor op 200 graden en doe vervolgens de paprika’s ongeveer 40 minuten in de oven. Ontvel daarna de paprika’s en snij deze in stukken.

Bereiding

1Doe de gesneden stukken paprika in een grote schaal. Knijp de citroen uit boven de schaal en meng het sap van de citroen met de stukken paprika. Voeg vervolgens ook de 3 eetlepels olijfolie toe aan het geheel.

2Breng de paprikasalade op smaak met verse peper en zeezout. Wees wel voorzichtig met de zeezout. Maak tot slot de paprikasalade af met de peterselie. Geniet van je Italiaanse paprikasalade! Buon appetito!

Serveertip

1Liefhebbers van verse knoflook kunnen een teentje knoflook pellen en in 4 tot 5 stukken snijden. Doe de knoflook tegelijk met de paprika in de schaal en je zult merken dat de smaak van de knoflook in de paprika trekt. Enjoy!

Gerelateerde recepten

0 Reviews

Alle velden en een star-waardering zijn verplicht om een beoordeling toe te voegen.